donderdag 6 oktober 2011

Interview met een sponsor

Vandaag interview ik Twinset hobby.
Het bedrijf wat ons iedere maand extra gaat tracteren op een leuk prijsje!
Is dat niet helemaal tegek! Heel erg bedankt!Interview bedrijf:
1.  Bedrijfsnaam: Twinset hobby- & designatelier en Emma's cupcakes & delicatessen

2.  Naam eigenaren:
Erica en Marina Pels

3.    Waar is deze winkel in gespecialiseerd?
Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van een zeer breed assortiment hobbymaterialen en taart en cupcake bak- en decoratiematerialen. Verder ontwerpen wij hobbymaterialen (denk o.a. aan knipvellen en stempels) voor groothandels en in eigen beheer (Ollyfantstempels en Pellykan knipvellen). Wij maken ook cupcakes, taarten en bruidstaarten op bestelling.
4.    Hoelang bestaat dit bedrijf?
Ruim 25 jaar!
5.    Heeft U alleen een webwinkel of ook een echte winkel? Beide zaken zijn gevestigd in een monumentaal winkelpand in Bergen op Zoom. Ook hebben wij 2 websites, met online webwinkels (deze worden nog steeds verder uitgebreid), t.w. www.twinsethobby.nl en www.emmascupcakes.nl
6.    Hoe is dit bedrijf ontstaan?
Over Twinset / Emma's cupcakes
Erica en Marina Pels kwamen op 5 december 1961 samen in Poortugaal op de wereld, want zij zijn allebei de helft van een eeneiige tweeling. Hun moeder was (en is) erg creatief  en het was dan ook geen wonder dat Erica en Marina van jongs af aan vertrouwd raakten met knutselen en handwerken. Erica studeerde voor kleuterleidster, maar toen 25 jaar geleden de banen schaars werden nam ze een grote stap en begon een hobby- en handwerkzaak in Zevenaar. Na 22 jaar ging ze samen met Marina verder met een eigen zaak , in het Brabantse Steenbergen en per 2 februari 2009 dan in Bergen op Zoom. De zaak kreeg de toepasselijke naam ‘Twinset’. Naast de verkoop van alle denkbare hobbymaterialen geven zij ook bijna dagelijks workshops op het gebied van o.a. scrappen, sieraden maken, mozaïeken, werken met textielverharder, vilten, pottenbakken, smelt- en gietzeep en allerlei workshops op cupcake- en taartengebied. Emma's cupcakes is ontstaan uit onze passie voor koken en bakken. Ook met koken en bakken kun je namelijk heel goed je creatieve talenten uitleven. Erica en Marina ontwerpen zelf ook. Zo tekenen ze o.a. scrapbookpapier en 3D-knipvellen en maken ontwerpen voor kaartenmallen en breimodellen voor verschillende groothandels. Dit allemaal onder de naam ‘Rhinocraft by Twinsetdesign’. Ze geven ook regelmatig demonstraties voor groothandels en winkeliers. Bovendien schrijven Erica en Marina ook hobbyboekjes en maakt Erica (airbrush)schilderijen en muurschilderingen op bestelling. Samen met Marina geeft Erica ook nog hobby-kinderfeestjes, dus het zijn twee zeer bezige bijen.

7.    Maakt u zelf ook kaarten?
Erica maakt ook veel kaarten zelf, hiervan staan vele leuke voorbeelden op onze website www.twinsethobby.nl en in haar hobbyboek 'Stijlvol stempelen met de Ollyfant stempels'.

8.    Hoeveel tijd kunt U hiervoor vrijmaken?
Eigenlijk veel te weinig tijd, aangezien wij nog zoveel andere bezigheden hebben.

9.    Heeft u zelf ook een blog?
Naast onze 2 websites, hebben wij geen eigen blog.

10.   Waarom vind U het leuk om sponsor van deze blog te zijn?
Wij vinden het altijd heel leuk als mensen creatief bezig zijn en uiteraard willen wij dat graag stimuleren, daarom doen wij graag mee d.m.v. sponsoring.

11.   Zijn er op dit moment aanbiedingen op Uw webwinkel? Wij hebben een groot kralenbord in de aanbieding in onze webwinkel en verder nog leuke aanbiedingen in onze 'fysieke' winkel (o.a. breigarens voor de helft van de prijs). In onze webwinkel vindt u ook Ollyfant stempelsets die wij in eigen beheer laten maken en dus nergens anders te koop zijn.

Al onze eigen Ollyfant Stempelsets De Luxe (8 verschillende) zijn in de aanbieding van € 11,95 voor € 8,50. Deze staan uiteraard allemaal in onze online webwinkel op
www.twinsethobby.nl

12.    Zijn er nog bijzonderheden die U graag wilt melden?
Ons nieuwste hobbyboek is onlangs verschenen, t.w. Zeep & Zo (Hobbytopper van Cantecleer), boordevol bijzondere zeepprojecten om zelf te maken.

Erica en Marina
Heel erg bedankt voor dit leuke interview!!


3 opmerkingen:

 1. Leuk dit intervieuw, wat een bezige bijtjes. lijkt me geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen...ik ga er eens even heen surfen om rond te kijken:-)
  Groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk om te lezen, zo kom je nog eens wat te weten.
  Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen

Hier kun je een reactie achterlaten, dat zou ik erg leuk vinden!