DT-LedenJudith


Hoi Ik ben Judith Slegers en heb deze blog alleen opgezet.
Ik ben 33 jaar en ben gelukkig getrouwd en heb 2 hele lieve dochtertjes van 4 en 2 jaar,
waar ik erg trots op ben!
Kaarten maken en stempelen doe ik al zolang ik kan plakken en knippen.
Ik stempel en/of kleur iedere avond voor mijn ontspanning.
Sinds januari 2011 ben ik ook verslaafd aan de copic markers!
Samen met mijn andere 4 Designers hoop ik deze nieuwe blog tot een succes te maken!

Bedankt iedereen die dit mogelijk maakt, daar ben ik erg dankbaar voor!
_______________________________________
Elise

Ik ben Elise Muller, 36 jaar en getrouwd met Ewald en heb 2 lieve kinderen van 5 en 8 jaar.
Al heel wat jaren maak ik kaarten, ben ooit begonnen met 3D,
en heb sinds een jaar mijn eigen blog, en ben toen over gestapt naar scrapkaarten
en ik gebruik nu ook meer stempels op mijn creaties.
Verder heb ik als hobby's borduren en haken, maar de meeste tijd
steek ik toch wel in het maken van kaarten en projectjes.
Ik ben trots om in het DT-team van Kaartenuitdagingen te mogen deelnemen.
_______________________________________

Heleen

Hallo, ik ben Heleen Hussain en ben 42 jaar. Ik ben al bijna 21 jaar getrouwd met Sajjad en aan de naam te zien zal het jullie niet verbazen dat hij niet nederlands is, hij komt van Pakistan. Samen hebben we 1 dochter en 2 zoons, Fatima is 16 jaar, Haseeb is 14 jaar en Furqan is 9 jaar. Ik ben fulltime huisvrouw  , help veel op de school van mijn jongste zoon mee en als ik even wat vrije tijd kan vinden dan ben ik bezig met het maken van mijn kaarten.
Ik vind het super leuk dat ik in dit design team zit en hoop dat ik jullie met mijn creaties kan inspireren.
http://freubelcards.blogspot.com/

_______________________________________________
Marjan
Ik ben Marjan van der Enden (43 jaar), getrouwd met Arjan en wij hebben twee heerlijke meiden, Jennifer (14, bijna 15) en Daisy (11 jaar).
Ook loopt er hier nog een Westie (hondje) rond met de naam Vita.
Wij wonen in het Westland.
Een hele tijd geleden ben ik begonnen met borduren op stof.
Daarna heb ik Pergamano-cursussen gedaan en ook andere kaarttechnieken kwamen aan bod.
Ook kalligrafie en glasgraveren heb ik gedaan.
De creatieve periode heeft een tijdje stilgelegen toen de meiden klein waren, maar sinds 2006 ben ik weer begonnen met het maken van kaarten, kadoverpakkingen en andere creatieve frutsels.
_______________________________________________
Inge

Ik ben Inge Olde Engberink, ik ben al ruim 24 jaar gelukkig getrouwd met Richard en samen hebben we 2 dochters van 22 en 19 en 1 zoon van 16 jaar.

Ik werk 4 dagen per week in de mooiste schoenenwinkel van Delden en heb als hobby's alles wat maar met creativiteit te maken heeft. Ik maak al sinds mijn jeugd kaarten en daarnaast heb ik ook een handwerk verslaving. Het scrapkaarten maken is begonnen doordat ik de restjes van het scrapbooken wilde gebruiken, ik werk vooral graag met "cute"stempels en ben gek op kleurtjes.
_________________________________________________________
Hennie

Net als mijn collega’s ga ik mij ook aan jullie voorstellen.

Ik ben hen en mijn man heet ben. Hij heeft meer hennen, maar die vermaken zich op een andere manier als ik. Ze scharrelen heerlijk rond in onze tuin, waar met name de vogels op en top gelukkig zijn. In ons knusse huisje wonen we samen met onze drie zwerfkatten die bij ons asiel gekregen hebben. Ze komen niet buiten omdat daar teveel lekkers rondhipt en vliegt.

Ik kan mij heerlijk vermaken met mijn knutselwerk, mijn ben is een echte schrijver.

Zo zijn wij hele dagen zoet. We hebben in 32 jaar samenzijn heel veel moois mogen beleven. Zo hebben een rijk nageslacht, hier komen de cijfers: 4 zonen, 2 dochters, 1 schoonzoon, 4 schoondochters, 6 kleinzonen en 5 kleindochters. Jullie snappen wel dat ik het hele jaar door druk ben met de verjaardagskaarten, fotokaarten zijn dan favoriet.

Ik vind het erg leuk om als designer mee te doen met dit uitdagingenblog. Ik werk graag met een sketch en dan is het voor mij de sport om die helemaal te volgen.

Het heerlijke van onze hobby is, dat we er niet alleen zelf heel erg gelukkig van worden, maar onze kaartjes doen zoveel goeds. Ze kunnen troosten, de groeten doen, feliciteren, condoleren en nog veel meer.

Jullie zijn allemaal van harte welkom op mijn blog, ik hoop dat ik jullie kan inspireren.

Lieve groetjes hennie.
http://hensmade.blogspot.com

____________________________________________________________

CindyMijn naam is Cindy, ben 39 jaar en ik woon samen met mijn vriend in Hellevoetsluis. Ik ben werkzaam als schuldsaneringsbewindvoerder bij een advocatenkantoor.
Het freubelen geeft mij een grote afleiding en ontspanning.

Al als klein meisje zat ik bij mijn moeder aan de eettafel mee te doen met de hobby.
Kaarten maken is mijn grote passie.

Daarnaast vind ik het leuk om zelf kleding te maken, te breien en zo af en toe kruissteek borduren.
Ik vind op kaartengebied veel technieken leuk, ik borduur veel kaarten en sinds een jaar ben ik helemaal weg van mijn copics. Ook kleur ik af en toe met potloden en Distress markers. Ik heb sinds 2 jaar een eigen blog . Ik vind het geweldig dat ik deel mag uit maken van dit DT-team!
_______________________________________________________________

Wilma


Mijn naam is Wilma en ik ben getrouwd met Arnold. Wij zijn de trotse ouders van 3 volwassen zonen.....Paul, Ron en Ben.

Zolang ik het me kan herinneren (gelukkig wordt die tijd steeds langer ☺☺☺) ben ik al bezig met hobbyen.
Mijn eerste creatieve bezigheid was het stekken en verzorgen van diverse bloemen en planten. Ook stond de naaimachine regelmatig op tafel om poppenkleding te maken en later kleding voor onze jongens.....maar ja, kleine kinderen worden groot en in oktober 1994 kwam de volgende verslaving om de hoek kijken.....kaarten maken. Het starten (november 2010) van mijn blog www.all4you-wilma.blogspot.com heeft, in positieve zin, heel veel in mijn leven veranderd.....terwijl ik eigenlijk helemaal niet van veranderingen houd.
Inmiddels zit ik in het DT-team van Papicolor (www.creatiesmetpapier.blogspot.com) en van Crealies (www.crealies.blogspot.com). Daar komt nu een DT-team bij en mijn to-do-lijstje moet dus aangepast worden. Ik hoop dat ik met mijn bijdragen voor inspiratie kan zorgen en dat ik op mijn beurt inspiratie mag halen uit al hetgeen ik op andere blogs mag bewonderen.
Liefs Wilma
________________________________________

Anneke


Mijn naam is Anneke van Dijk, 49 jaar en ik ben woonachtig in Spijkenisse, in Zuid-Holland, Nederland. Ik ben getrouwd met Jan en moeder van 4 kinderen en drie kleinzoons. De zorg voor mijn gezin is door omstandigheden en ziekte van mijn oudste zoon soms heel intensief. Eerst ben ik een boek gaan schrijven en daarna werd het maken van kaarten voor mij een hele grote ontspanning en ik besteed hier eigenlijk al mijn vrije tijd aan. Ruim een half jaar geleden ben ik gaan bloggen en daardoor is er een wereld voor mij opengegaan. Ik merkte dat ik als het ware een beetje vastgeroest zat, dit kwam ook wel door omstandigheden thuis. Dan kun je geen nieuwe dingen proberen. Nu we weer in rustiger vaarwater zitten, kun je weer open staan voor nieuwe dingen. Juist om jezelf uit te dagen om eens op een heel andere manier kaarten te gaan maken, geeft zoveel voldoening. Ik heb het laatste half jaar zoveel geleerd, zoveel nieuwe termen en technieken, (en ik weet ze nog niet allemaal hoor)juist de afwisseling in het kaarten maken vind ik zo leuk.
En nu mag ik als DT er op een heel andere manier mijzelf uitdagen. In de toekomst zou ik wel graag met een aantal dames een hobby/freubel clubje willen beginnen,.. dat lijkt me erg gezellig. Geweldig vind ik het om deel uit te maken van het team.

Ik ben ontzettend blij dat ik ben uitgekozen en ik vind het een hele eer dat ik van het team deel mag uitmaken. Mochten jullie nog meer over mij willen weten of hebben jullie vragen? Brandt maar los!

Liefs Anneke

 http://www.anncreatief.blogspot.nl/