woensdag 26 februari 2014

Kinderkaart van de week!

Het is vandaag weer tijd voor de Kinderkaart van de Week. Zo superleuk ik heb al diverse kaarten gekregen en wat zijn ze allemaal mooi, zo ook deze kaart. Kreeg een mail van trotse oma Maartje die een foto van de kaart van haar kleindochter Mariette mailde. Helemaal super. Mariette ik vind je kaart helemaal geweldig, wat is die schitterend. De kleuren helemaal geweldig en zo mooi ingekleurd ook, echt top. Heb begrepen dat je deze kaart hebt gemaakt voor je zus, nou daar zal ze zeker heel blij mee zijn. Je verdient dan ook terecht deze week de titel Kinderkaart van de week, ik zal je oma een leuke digi toesturen zodat je daar ook weer een kaartje mee kan maken en ik zal het heel leuk vinden als je nog een keertje meedoet. Je kaart is echt een toppertje.

Hier de kaart van Mariette (12 jaar) en zeg nou zelf is die niet schitterend


Ben je tussen de 4 en 14 jaar en wil je ook een keertje de titel Kinderkaart van de week krijgen en je kaartje of creatie hier op het blog geplaatst zien, stuur (of je mama, oma, papa, opa ....) dan je kaart of creatie naar mijn mailadres Anita2@live.nl en wie weet staat jouw pronkstuk hier eerdaags te pronken op het blog. Ben helemaal benieuwd wat voor moois ik ga vinden in mijn mailbox. En gaan jullie iets moois maken ..... ik kijk er naar uit!

7 opmerkingen:

  1. Dit is een talentje voor de toekomst. Heel mooi gedaan Mariette en gefeliciteerd.

    Grtjs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig, wat is dit een mooie kaart en zo goed ingekleurd ook, ziet er prachtig uit Mariette!
    Liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hoi Anita wat leuk het kaartje van mijn kleindochter te zien ik heb het haar net verteld en ze vond het heel leuk ik denk dat ze van haar digie wel weer een heel mooi kaartje gaat maken ze kan zeker veel beter inkleuren dan ik groetjes maartje

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is dan ook een schitterend kaartje Maartje, je kleindochter Mariette heeft talent, ik hoop dat ze de digi leuk vindt.

      Verwijderen
  4. Hoi Anita wat een mooi kaartje heb je weer gemaakt. Vind het leuk om hier en daar te kijken op de blogs. Heb alleen niet altijd tijd ervoor.
    Prachtig hoor jou kaart.
    Ina

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Ina dit kaartje heb ik niet zelf gemaakt hoor maar Mariette, de 12 jarige kleindochter van Maartje. Ik heb de Kinderkaart van de week-rubriek onder mijn hoede, vandaar dat je mijn naam ziet staan omdat ik deze rubriek altijd plaats.

      Verwijderen
  5. Wel mariette heeft heel mooi werk geleverd, super kaart

    Malika

    BeantwoordenVerwijderen

Hier kun je een reactie achterlaten, dat zou ik erg leuk vinden!