maandag 24 februari 2014

Kaart n.a.v. een sketch!

Er is weer een week om en het is weer tijd voor de rubriek Kaart n.a.v. een sketch. Deze week is mijn persoontje weer aan de beurt. En jippie eindelijk komen mijn sketches weer scherp in beeld, weet nu ook wat ik fout deed, mijn sketches maak ik in Word en zet ze dan in Paint om in een jpg-bestand zodat ik hem op blogger kan zetten als afbeelding, maar de perfectionist die ik ben kon het werkelijk niet uitstaan waarom het nooit duidelijk in beeld kwam. Dus wat doe je dan, je gaat maar weer van alles proberen en bingo toen had ik het, opgeslagen in Paint als png-bestand en ja hoor het werkt. Dus dat probleem ook weer opgelost. Heb onderstaande sketch gemaakt en mocht je hem wel de moeite waard vinden, je weet het sla hem met een gerust hart op op je computer en wie weet heb je er ooit wat aan. Wens iedereen een hele fijne maandag toe.
Liefs van Anita


en hier mijn kaartje naar aanleiding van de sketch

6 opmerkingen:

 1. hele mooie kaart en trouwens ook een leuke sketch

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuk kaartje Anita en een prachtige sketch weer!
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie sketch en prachtig je kaart
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie skecth en een prachtige kaart groetjes Ina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super leuke sketch! Ik heb hem gelijk even opgeslagen op mijn computer, omdat ik nu nog geen tijd heb om hem te maken, maar ik ga hem zeker een keer maken! Erg leuk, fijn ook dat de maten erbij staan! Ideaal!

  Groetjes Suus

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke sketch Anita, 'k heb hem opgeslagen en ga hem een keer gebruiken. Je kaart met deze leuke Tilda is ook prachtig!
  Groetjes Riet

  BeantwoordenVerwijderen

Hier kun je een reactie achterlaten, dat zou ik erg leuk vinden!