dinsdag 27 maart 2012

Ik geef de pen door aan... Mieke

Vnadaag geef ik de pen door aan...... MiekeInterview deelnemer:
1.    Naam:  Mieke Wierenga
2.    Geboorteplaats:  Groningen
3.    Geboorte jaar:  1975
4.    Gehuwd/kinderen? Ik woon samen en we hebben twee kids. Thijs van 5 en Sacha van 3 jaar.
5.    Hobby’s: Op de eerste plek komen mijn kids en als hele goede tweede komt het kaarten maken:-)
6.    Hoeveel tijd je per week aan kaarten maken? Dat verschilt enorm door mijn gezondheid. De ene week zit ik heel wat uren aan tafel  en een week erop doe ik helemaal niks.
7.    Heb je favoriete stempels, zo ja welke?  Ik vind heel veel merken leuk, maar favoriet zijn Magnolia, Teddy Bo, Wee Stamps, Mo Manning en Lili of the Valley.
8.    Wat vind je hier zo leuk aan? Ze zijn erg 'kleurbaar'...haha!
9.    Waarmee kleur je de stempelafdrukjes in? Ik ben begonnen met Derwenst en binnen een jaar heb ik ook een kleine verzamling Copics en Distress ink aangeschaft. Sinds kort heb ik de Twinkling H2O's ontdekt...ook weer erg leuk om te doen!
10.                      Heb je een eigen blog?  http://miekescreaworld.blogspot.com/
11.                      Wanneer ben je hiermee begonnen?  In november 2010, omdat ik volgens een vriendin meer moest doen met mijn kaarten. En binnen een jaar ben ik toch wel enigzins verslaafd geraakt moet ik zeggen...haha! Maar dat zijn we volgens mij allemaal...
12.                      Bezoek je ook wel eens markten, workshops?  Ja, ik vind het heerlijk om rond te kijken, ideetjes op te doen en mede-bloggers te ontmoeten
13.                      Hoe kom je steeds aan nieuwe inspiratie voor je kaarten?  Via het blog, tijdschriften en youtube.
14.                      Heb je een eigen hobbykamer?  Helaas moet ik me redden met de kamertafel. Soms is dat wel eens frustrerend, want je moet elke keer weer alles opruimen. Aan de andere kant is het ook goed, want alles blijft zo wel netjes.
15.                      Doe je nog meer met je hobby? Ik verzend veel van mijn kaarten, maar ik maak ook veel die ik verkoop en dat geld is dan voor mijn 'potje'... Zo kan ik mijn verzameling steeds weer bijvullen en uitbreiden
16.                      Wil je graag nog iets leuks kwijt?  Ik vind het een eer dat ik gevraagd ben voor dit intervieuw. Ik lees het altijd met plezier, want zo leer je mensen ook op een andere manier kennen.  Ik hoop dat we nog lang met elkaar dit blog blijven bezoeken en met de challenges mee blijven doen!
17.                      Zou je misschien een leuke foto willen laten zien van je hobbyplek?  Ja hoor, een foto van mijn 'tafel' mogen jullie best zien...whaha!
Ik wil je heel erg bedanken Mieke voor dit leuke interview!5 opmerkingen:

 1. Leuk intervieuw.
  Dacht het al te zien dat het in de huiskamer was, want ik kijk tegen de keuken op.
  Maar werkt best wel prettig denk ik.
  Want ik zit altijd boven te freubelen.
  liefs Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi mieke
  heerlijk om een stukje meer MIEKE te lezen en ja wat kaarten maken ben je een kanjer!
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gezellig interview weer.Leuk om op deze manier iets meer van de mensen achter de foto te weten te komen Ik vond het prettig om het weer telezen ,ga zo door Mieke je karten zijn prachtig groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk interview . . .altijd leuk om te lezen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om mezelf terug te lezen:-)
  Groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen

Hier kun je een reactie achterlaten, dat zou ik erg leuk vinden!