dinsdag 27 december 2011

Ik geef de pen door aan...

Zoals jullie weten zijn we van start gegaan met onze volgers vragen te stellen.
Vorige week hadden we Marion!

Vandaag gaan we verder met: Chantal

Ik geef de pen door aan………
Hoi ik ben een volgster op dit blog en er is me gevraagd om een paar vragen te beantwoorden.


1.
   
Naam:       Chantal Bliek

2.
   
Geboorteplaats:   Goes

3.
   
Geboorte jaar:   1985

4.
   
Gehuwd/kinderen?     1 juni 2012 stap ik met mijn vriend in het huwelijksbootje J

5.
   
Hobby’s:    Natuurlijk (scrap)kaarten maken, maar ook scrappen, sieraden maken, haken en andere fröbeldingen doen. Verder ook nog Zumba en gezellige dingen doen met vriendinnen.

6.
   
Hoeveel tijd je per week aan kaarten maken?  Redelijk veel, als ik een dagje helemaal niks doe, word ik heel chagrijnig…

7.
   
Heb je favoriete stempels, zo ja welke?         Zonder twijfel de stempels van Magnolia, maar ook andere merken stempels zoals Marianne Design, Greeting Farm en Karen Doodles vind ik erg leuk. En behalve deze merken vind ik ook nog ontzettend veel andere stempels te leuk… Hoezo verslaafd, hihi…

8.
   
Wat vind je hier zo leuk aan?       De hele Magnolia-stijl spreekt me aan, maar ik kan niet echt zeggen hoe het specifiek komt dat ik ze zo ‘cute’ vind.

9.
   
Waarmee kleur je de stempelafdrukjes in?             Ik heb Derwent potloden, Copics en kleur ook weleens met Distress-inkt. Het ligt erg aan het plaatje en waar ik op dat moment zin in heb, wat ik gebruik, want ik vind het alle drie ontzettend leuke kleurmethodes.

10.
      
Heb je een eigen blog?        Op www.channieke.blogspot.com kun je me vinden.

11.
      
Wanneer ben je hiermee begonnen?             In januari 2009 ben ik met mijn blog begonnen, maar sinds begin 2011 ben ik pas echt heel erg fanatiek.

12.
      
Bezoek je ook wel eens markten, workshops?        Ik vind het leuk om af en toe naar een scrapwinkel te gaan waar ik nog nooit geweest ben (niet te vaak, anders is het te slecht voor mijn portemonnee, haha) en ga ook graag naar beursen. Een workshop heb ik nog nooit gedaan, maar zou ik graag wel eens willen doen.

13.
      
Hoe kom je steeds aan nieuwe inspiratie voor je kaarten? Vooral van andere blogs en ik kan ook uren in bladen over kaarten maken zitten bladeren en ideetjes daaruit opschrijven.
14.
      
Heb je een eigen hobbykamer?             Ik heb een eigen hobbykamer, maar vaak zit ik ’s avonds toch liever gezellig beneden bij mijn vriend. Dan verzamel ik gewoon een mandje spullen van boven en ga ik aan de grote tafel zitten, gevolg is wel dat ik heel vaak naar boven loop om net dat ene lintje of dat ene bloemetje…

15.
      
Doe je nog meer met je hobby?                                             Ik werk als filiaalmanager in een hobbywinkel, dus ben als ik aan het werk ben ook veel met mijn hobby bezig.
16.
      
Wil je graag nog iets leuks kwijt?
Dat ik het ontzettend leuk vind om via mijn blog zoveel leuke en inspirerende mensen kan volgen.
17.      Zou je misschien een leuke foto willen laten zien van je hobbyplek?                 Natuurlijk, dit is mijn hobbykamer boven met een heerlijk groot bureau en een lekker grote Ikea-kast waarin ik per vakje verschillende spullen bewaar.
5 opmerkingen:

 1. Leuk interview en je hobbykamer is zo netjes!!!!!!!!!
  Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, daarom heb ik ook gekozen voor een kast met mandjes en het 'werk'gedeelte van mijn bureau is op deze foto niet te zien :)
  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi chantal
  wat leuk om je verhaal te lezen maar zo prachtig en nette hobbykamer heb ik nog nooit gehad hoor,hi,hi!
  groetjes...corry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zo geweldig die hobbykamer nou ben ik wel jaloers op hoor dieheb ik niet

  BeantwoordenVerwijderen

Hier kun je een reactie achterlaten, dat zou ik erg leuk vinden!