woensdag 12 november 2014

Afscheid

Lieve trouwe volgers en bloggers,
Het einde van NKU is in zicht. In augustus 2011 is Judith met dit blog begonnen en wist er de afgelopen 3 jaar een heel succesvol blog van te maken.
Nu gaan er nieuwe deuren voor Judith open en dat is natuurlijk prachtig! Maar dan komt er ook een tijd dat je keuzes moet gaan maken, al is dat soms moeilijk. Het liefste zou je dan alles willen maar helaas zijn er geen dagen van 48uur.
Daarom heeft Judith er voor gekozen om een einde aan dit blog te maken. Misschien ook wel een hele goede beslissing want we zitten echt op een hoogtepunt, met ruim 650 volgers, en dat zijn van die momenten dat je er het beste mee kunt stoppen, dan blijven mensen je herinneren. En dat is precies wat wij willen.

Natuurlijk willen wij als dt-leden dit allerlaatste moment graag met Judith delen en haar bedanken voor al die fantastische uitdagingen en prijzen die zij geregeld heeft!


 Lieve Judith, bedankt, we houden van je en zullen jou en NKU nooit vergeten!

9 opmerkingen:

 1. Erg jammer maar we blijven elkaar zekers volgen in de werkled van Face book en Blogland
  Allemaal heel veel succes met wat jullie allemaal gaan doen in de toekomst
  Liefs en natuurlijk veel
  Creatiefs
  Xxx
  Cinderella

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel, dat is lief van je Cinderella! We zien elkaar zeker nog terug in blogland en op fb!

   Verwijderen
 2. Oooo wat lief!!! Ik weet niet wat ik moet zeggen!! Ik ben er echt stil van. Bedankt, maar vergeet niet zonder jullie was t me nooit gelukt! Bedankt lieve mensen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oja en jullie zijn echt nog niet van me af hoor hihi tot ziens in booglamp en Facebook en wie weet in het echt ooit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Judith en team,
  wat een lief gebaar van het team! Vind het natuurlijk erg jammer dat dit leuke blog gaat stoppen. Dankjewel iedereen! Ik zag via FB je mooi atelier Judith, veel succes en plezier daarin. Je kan inderdaad niet alles bij houden.
  We wachten de uitslag van de laatste challenge nog af. ;-)
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik sluit me bij voorgaande aan : Judith en alle anderen van het DT Bedankt !
  Het was leuk hier op dit blog. Hopelijks tot ziens ergens op fb of een ander blog.
  groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer dat het stopt, maar het is te begrijpen.
  Er komt ook zoveel bij kijken en je kan natuurlijk niet alles.
  Soms moeten er keuzes gemaakt worden.
  Bedankt dat we jaren van dit leuke blog hebben mogen genieten.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Judith veel succes met je nieuwe uitdaging! DT bedankt voor jullie inzet en alle mooie voorbeelden!

  Groetjes, Natasja

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoe meneer Benjamin Lee me een lening heeft verstrekt!!!

  Hallo allemaal, ik ben Lea Paige Matteo uit Zürich, Zwitserland en wil dit medium gebruiken om de heer Benjamin te bedanken voor het nakomen van zijn belofte door mij een lening te verstrekken, ik zat vast in een financiële situatie en moest mijn rekeningen herfinancieren en betalen evenals het opstarten van een bedrijf. Ik heb geprobeerd leningen te zoeken bij verschillende leningfirma's, zowel particuliere als zakelijke organisaties, maar het is nooit gelukt en de meeste banken hebben mijn kredietaanvraag afgewezen. Maar zoals God het wil, werd ik door een vriendin, Lisa Rice genaamd, geïntroduceerd bij deze financieringsdienst en onderging ik het gepaste proces om een lening van het bedrijf te krijgen, tot mijn grote verbazing werd ik binnen 5 werkdagen net als mijn vriendin Lisa ook heeft een lening van $ 216.000,00 verleend. Dus mijn advies aan iedereen die een lening wenst, "als u contact moet opnemen met een bedrijf met betrekking tot het online afsluiten van een lening met een lage rente van 1,9% en betere aflossingsplannen/schema, neem dan contact op met deze financieringsdienst. Trouwens, hij weet niet dat ik dit doe, maar vanwege de vreugde in mij ben ik zo blij en wil ik mensen meer laten weten over dit geweldige bedrijf dat echt leningen verstrekt, het is mijn gebed dat GOD zou zegenen ze meer omdat ze een glimlach op de gezichten van mensen toveren. U kunt contact met hen opnemen via e-mail op { 247officedept@gmail.com}

  BeantwoordenVerwijderen

Hier kun je een reactie achterlaten, dat zou ik erg leuk vinden!