woensdag 27 februari 2013

Vrijkaartjes voor Knotsgekke Kaartendagen

Vrijkaartjes voor de Knotsgekke kaarten dagen!!Wie wil dat nou niet? Naar de Knotsgekkekaartendagen? en dan ook nog GRATIS!!!

Je kunt a.s. zaterdag meedoen aan onze wedstrijd, daar kun je maar liefst 2 vrijkaartjes winnen!!
en...... wil je extra kans maken, ga dan snel naar www.stempelstunter.blogspot.com
daar kun je ook nog 2 vrijkaartjes winnen!!!
Dit is onze tegekke sponsor van deze maand. leuk of niet??

De creatieve beurs speciaal voor kaartenmakers en scrappers!

Creatief, inspirerend, leerzaam en gezellig! Wij hebben de lentekriebels al helemaal te pakken en hebben 2013 uitgeroepen tot het jaar van de creativiteit! De creatieve lente begint dit jaar met de voorjaarseditie van de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen in ’s Hertogenbosch op 21, 22 en 23 maart. Tegelijkertijd met de 4e editie van de Creatieve Hobby- en Handwerkdagen, waar allerlei andere creatieve hobby’s vertegenwoordigd zijn. Staan deze data al genoteerd in de agenda?
Handmade Divas en Hobby Handig PleinDirect bij de entree, tussen de twee beurzen in vindt u de Handmade Divas, de crème de lacrème op handwerkgebied, een presentatie van Hobby Handig en de mensen achter www.metdehand.nl. Zij laten u meegenieten van hun kennis en creativiteit. Schuif aan en geniet van leuke en inspirerende workshops. Rechtsaf bij de ingang vindt u de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen.
Het walhalla voor kaartenmakers en scrappersKaarten maken op de traditionele manier of helemaal hip? De mooiste herinneringen vastleggen in een scrapalbum? De laatste trends en het meest uitgebreide assortiment voor deze twee hobby’s, vindt u op de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen! Alles wat u hier voor nodig heeft, papier, karton, albums, 3D, perkament, lijmkit, borduurpatronen en nog veel meer. En niet te vergeten allerlei handige apparaten en machientjes met de nieuwste toebehoren. In een van de volgende nieuwsbrieven gaan we hier iets uitgebreider op in.
Beslist geen stoffig imagoKaarten maken met stofjes is erg gewild en geeft snel resultaat. O.a. bij Miep Kiers en Ingrids Kaarten. Beiden hebben een heel uitgebreid assortiment. Een uitspraak van Miep Kiers is: ”Als je kunt knippen, kun je het maken”! Zij heeft de nieuwste voorjaarsstoffen, maar ook al kerstdessins bij zich. Ingrid brengt de nieuwste stofjes onder de naam Morehead mee. Ze demonstreert aan de kraam, wat je kan doen met stof, in combinatie met Distress Inkt, de nieuwe mallen van Marianne Design en nestabilities. En natuurlijk zijn zij graag bereid om een goede uitleg en een specifieke vraag over de verwerking van stofjes op papier te geven!
Ouderwets is heel modernDat is zeker van toepassing bij de ‘vintage look’. Gerda van Gerda’s Hobbyshop heeft zich o.a. in deze trend gespecialiseerd. Maar liefst 45 verschillende vintage vellen heeft ze inmiddels uitgebracht. Op de beurs introduceert ze haar nieuwste boekje. Nummer vier alweer. Marjan van der Wiel, verzorgt elke dag een demonstratie met de nieuwste vintage vellen bij haar op de kraam.
Krijg de creatieve lentekriebels! En breng ook een bezoek de Creatieve Hobby- en Handwerkdagen. Hier vindt u alles over het decoreren van taarten en cupcakes en nog veel meer andere creatieve hobby’s. Breien en haken zijn gelukkig weer helemaal hot. Maar ook voor borduren, vilten, patchwork, zelf-maak-mode, bloemschikken, het maken van sieraden of het maken van huis- en tuindecoraties kunt u er terecht. Schuif aan bij de vele workshops en demonstraties. Uiteraard is ook daar alles te koop om er thuis gezellig mee aan de slag te gaan. Ga voor meer informatie direkt naar de site.

 
Meer informatie over de beurs is te vinden op: www.knotsgekkekaartendagen.nl


Doen jullie allemaal mee a.s zaterdag??

Groeten Judith

1 opmerking:

 1. Jammer Judith.
  Ben er nog nooit geweest, maar hoor wel altijd aan de creakraam, dat mensen het geweldig vinden.
  Rijd ook geen auto en om nu altijd mijn man te charteren ? Gelukkig ging hij wel mee naar de beurs in Bleiswijk vorige maand. Daar is heel veel voor mannen om te zien. Dan vind hij het wel leuk.
  Maar zaterdag mag hij ook met me mee naar de creabeurs in Zoetermeer in het winkelcentrum Rokkeveen. Ook leuk hoop ik.
  SSucces en tot spoedig kijkens.
  Gr Leny

  BeantwoordenVerwijderen

Hier kun je een reactie achterlaten, dat zou ik erg leuk vinden!