woensdag 24 oktober 2012

Sponsor in de spotlight!

Hallo allemaal!

Omdat we al een jaar bestaan, wil ik graag elke sponsor de komende tijd
eens extra in het zonnetje zetten.

Vandaag wil ik de sponsor Creabest bedanken!
 
 
 
Creabest biedt in haar webwinkel en winkel een uitgebreid assortiment scrapbook-, stempel- en mixed media materialen. Alle bekende merken zijn in het assortiment te vinden, zoals Simple Stories, Tim Holtz, Hero Arts, Prima Marketing en meer. Creabest verzend webwinkelbestellingen vanaf € 17,50 altijd gratis binnen Nederland, onder de € 17,50 wordt er € 2,50 verzendkosten gerekend, ook als het pakketpost is. Creabest staat ook bekend om zijn snelle en goede levering, voor 15 uur besteld en betaald is de volgende dag al in huis.
Nieuw in het assortiment van Creabest zijn de PanPastels, de nieuwste trend! PanPastels zijn doosjes met pastelkrijt, die je aan kunt brengen met sponsjes. De PanPastels zijn heel zacht en werken daarom erg prettig. PanPastels kun je gebruiken in je scrapbook, bij stempelwerk, op kaarten en nog veel meer. Op de KreaDoe in Utrecht volgende week (de grootste en meest veelzijdige hobbybeurs in Nederland) demonstreert Creabest de PanPastels en presenteren ze de speciale PanPastel starterset die exclusief voor Creabest is samengesteld.
Creabest is gespecialiseerd in de Silhouette snijmachines, en ook deze zullen ze demonstreren tijdens de KreaDoe. Uiteraard heeft Creabest een zeer groot assortiment mee naar de KreaDoe, je kunt ze vinden bij standnummer A010 en A014 in hal 7.
Meer informatie over Creabest en de webwinkel van Creabest vind je op www.creabest.nl
 
 
Groeten Judith
 

1 opmerking:

Hier kun je een reactie achterlaten, dat zou ik erg leuk vinden!