dinsdag 8 mei 2012

Ik geef de pen door aan... Gerjanne

Vandaag geef ik de pen door aan.... Gerjanne


·    Interview deelnemer:
·       Mijn naam is GerJanne en ik ben vernoemd naar Gerda en Jannie, de moeder en tweede moeder van mijn vader, vandaar de twee hoofdletters in mijn naam.
·       In Hillegom ben ik geboren en heb daar 4 jaar gewoond. Daarna ben ik opgegroeid in Hoogeveen. Ik heb in Ermelo, Deventer, Zwolle, Leiden, Landgraaf en Sittard gewoond. Nu dus in het midden van het land, aan de Veluwezoom.
·       Samen met mijn man Peter heb ik 5 kinderen: 3 jongens en 2 meisjes. Heel gezellig en altijd wat te beleven bij ons thuis!
·       Mijn hobby’s zijn scrappen, koken en bakken, volleyballen+ wedstrijden, lezen, bloggen en volgens Peter ook telefoneren met mijn vriendinnen…..
·       Ongeveer 2 dagdelen per week zit ik te scrappen. Soms iets meer, maar altijd te weinig!
·       De stempels van Mo Manning vind ik heel erg leuk!
·       Wat ik er zo leuk aan vind? Misschien dat sommige wat karikaturen van ‘normale’ mensen zijn: heel dunne beentjes, iets te groot hoofd. Het maakt het voor mij dat ik er altijd naar moet kijken en er door geraakt word.
·       Toen ik net begon heb ik de hele doos Derwents gekocht en doezelaars en terpentine. Heerlijk, kleuren!
·       10. Tegelijk met het scrappen ben ik begonnen met mijn blog: www.gerjanneke2.blogspot.com
·       20 maart 2011 ben ik met mijn blog begonnen en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had hoe leuk dat is ! Ik volg veel blogs en word ook gevolgd.
·       Tot nu toe heb ik nog geen workshops gevolgd, Wel naar verschillende beurzen geweest, in Zwolle, de Kreadoe en naar de ontzettend gave beurs in Hardenberg.
·       Inspiratie krijg ik van het bloggen, van kaarten van anderen en soms, heel soms heb ik zelf opeens een briljant idee.;-)
·       Ik heb een kamer waar een logeerbed staat voor vrienden, familie die een nachtje of langer willen blijven. Daar staat mijn bureau en dat noem ik nu mijn hobbykamer.
·       Meer dan bloggen, af en toe meedoen met uitdagingen en mensen blij maken met mijn kaarten, doe ik nu niet. Maar ik blog elke dag wel even.
·       Ik ben superblij met deze hobby en het bloggen, omdat er een wereld voor me open is gegaan.
·       Foto van mijn hobbyplek ( zo opgeruimd ziet het er eigenlijk nooit uit):

Dank je wel voor dit leuke interview!

13 opmerkingen:

 1. wat leuk om zoiets meer van een blogger te lezen, de gerjanne die ik dagelijks volgt,maar wil wel kwijt dat haar hobbyplek er prachtig opgeruimd uitzie:-)) bij mij lijkt het altijd op een ontploffing van papier,dank je voor dit kijkje achter de blogger!
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Altijd leuk wat te lezen van een ander GerJanne.
  Ik ben een nieuwsgierig typje.(hahaha)
  En ik vind het er ook netjes uitzien op je kamertje, bij mij is het tien tellen netjes en dan heeft de troep weer overwonnen.
  liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk om zo eens wat over iemand te lezen! En dan ook nog over iemand die ook volger is van mijn blog. Erg leuk!!!!
  En wat fijn dat je een heerlijke hobbykamer hebt!

  Groetjes suus

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk GerJanne! Super om te lezen, de persoon achter haar blog hihi.... Kunnen ze daar geen tv-programma over maken?? Mooie werkplek, ik ben daar ook zoooo blij mee. Al is t maar een hoekje het is wel jouw plekje! Goed dat je t even hebt opgeruimd voor de foto ;) Dat je aan dat bureau nog maar vele mooie dingen mag maken en dat je ons nog heel lang blijft verblijden met je prachtige kaarten, superleuke blogberichten en je gezellige en lieve reacties op die van ons!! Ik kijk er iig altijd naar uit moet ik eerlijk zeggen!!!

  X Annika

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat leuk om je wat beter te leren kennen je berichtjes en je mooie kaarten zijn een lust voor het oog Gerjannie ik wens je heel veel plezier in blogerland lieve groetjes jopie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind dit weer een ontzettend leuk interview zo hebben we Gerjanne iets beter leren kennen en zo te horen is het een bezig bijtje groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. echt een leuke interviuw, leuke werk plek. toch een eigen hoekje. maar wat leuk die prikbord....zie ik daar mijn kaartje ook nog???....dat is bijzonder.
  veel plezier en succes, ik sluit mij helemaal aan bij de reactie van Annika!
  tot blogs!
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk om te lezen GerJanne en we sluiten ons aan bij Annika,
  Groetjes Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk intervieuw GerJanne! En ik ben jaloers op je werkplekje...ik heb een kamertafel! Hopelijk komt daar dit jaar verandering in, we zijn druk bezig!
  Groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi GerJanne,
  Net het intervieuw gelezen.
  Raden wat ik dacht toen ik de foto van je hobbykamer zag..... hihi.
  Groetjes,
  Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zie nu pas je interview! Leuk hoor, om op deze manier iets meer van een medeblogger te zien en te lezen. Het is inderdaad fijn als je een eigen hobbyplek hebt. Ik ben erg gelukkig met een hele kamer want sinds de kinderen de deur uit zijn heb ik de grootste "in beslag" genomen. Ik kan alles laten liggen als ik ergens mee bezig ben en het stoort niemand. Super toch?!
  Groetjes,
  Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuk verhaal over jezelf en voor leuke verhalen moet je ook altijd op het blog van Ger Janne zijn!
  Heeeel netjes die werkplek, ontploffingen van papier? wat zijn dat???
  Volgens mij heeft iedereen daar last van maar het moet ook eerst " rommelig" worden om iets moois te maken .
  Leuk dat jullie zo iedereen kennis laten maken met bloggers!
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat lief om je op die meer persoonlijke manier nog es voor te stellen, das leuk en jou "hobbykamertje" ziet er ook leuk uit, zo netjes opgeruimd ( toch voor de foto haha)maar ken je het gezegde " die zich vuilmaakt heeft goed gewerkt" en hier op je blog te zien maak jij het zeker en vast af en toe es" vuil- rommelig ".
  Groetjes, Emma

  BeantwoordenVerwijderen

Hier kun je een reactie achterlaten, dat zou ik erg leuk vinden!