vrijdag 18 november 2011

Workshop door deelnemer

Vandaag wordt er een workshop gegeven door: Patricia Scrapfun..
zakdoekkaartWorkshop zakdoekkaart:
Wat heb je nodig:  Design cardstock (dubbel zijdig), uni cardstock, gekleurd afdrukje, tekst stempel/sticker, smal lint, nestabillities, gaatjesmaker, liniaal, mes en tape. (evt hoekpons)

1)      Snijd een strook design cardstock op 7,5 x 30 cm. Vouw deze in het midden en bewerk de uiteinde evt met hoekpons.
2)      Vouw nu de zakdoek om en om en dan in de lengte door midden.  Meet vanaf de vouwzijde 1 cm uit de kant, vlak boven en onder de plek waar de zakdoek komt.  Maak de gaatjes erin LET OP ! alleen in de voorkant (omslag)
3)      Maak de zakdoek  vast aan de binnenkant met het lint, van binnen naar buiten met een strikje. (je kunt voor achterkant en midden vast zetten met klein stukje tape zo ontstaat er een mooie waaier als je de kaart open doet)
4)      Snijd het afdrukje uit met een vorm van de nestabillitie, en snijd een randje om te matten uit het uni cardstock. Plak het afdrukje op je mat achtergrond en daarna waar je wilt op je kaart.
5)      Nu kun je een tekst stempelen op het uni cardstock stempelen of een sticker gebruiken, deze plak je erbij op de kaart en hij is klaar ! natuurlijk kun je hem verder zelf naar wens extra versieren en als je geen nestabillities hebt zelf een vorm knippen/snijden.

Veel plezier met het maken van de kaart!
Groetjes patricia


Patricia Ik wil je heel erg bedanken voor je mooie workshop


5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke workshop. Een leuke manier om een cadeautje op te kunnen sturen.

  Groetjes, Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er heel leuk uit.
  Ga hem zeker een smakene.
  Dank je wel
  Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dit ziet er echt heel leuk en gaaf uit om cadeau te doen,dank je voor de duidelijke uitleg!
  gr corry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kaart. Bedankt voor de leuke workshop.

  Groetjes, Wies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ben benieuwd naar jullie kaartjes ;) je kunt er je eigen draai aangeven. heb er al een heleboel gemaakt ze zijn zo leuk haha

  gr patricia

  BeantwoordenVerwijderen

Hier kun je een reactie achterlaten, dat zou ik erg leuk vinden!