donderdag 30 januari 2014

Kaartjes winnen voor de knotsgekke kaartendagen?

Nog maar 6 weken en dan is het weer zo ver....
De KNOTSGEKKE KAARTEN DAGEN !! en ik kan niet wachten!!!

Even wat informatie over de beurs:

Een groot creatief lente feest in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.
 De lente van 2014 begint met een groot creatief feest in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch op 13,14 en 15 maart. Met maar liefst twee creatieve beurzen: De Creatieve Hobby- en Handwerkdagen en de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen.
De beginnende en doorgewinterde hobbyist kunnen hier terecht voor hun favoriete hobby. Starters inspireren we met een compleet overzicht van alle vormen van creatieve vrijetijdsbesteding. Ook voor hippe moeders, oma’s en vriendinnen die niet creatief zijn,  maar zich wel willen onderscheiden met zelfgemaakte originele producten is er volop keuze!
Recessie prikkelt de creativiteit
Zo’n  200 exposanten staan te popelen om het voorjaar creatief te openen! Creativiteit mag weer. Ook de jeugd heeft de creativiteit omarmt en wil zich onderscheiden met zelfgemaakte kleding en accessoires. Gek genoeg levert ook de crisis een positieve bijdrage. In tijden van recessie wordt men immers creatiever. Men gaat zelf weer aan de slag om met creativiteit, oude materialen weer een nieuwe bestemming of uitstraling te geven. 
Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen
In dit gedeelte  kunnen  kaartenmakers en scrappers hun hart ophalen. Lekker shoppen of aanschuiven bij de vele workshops! Alle materialen, de nieuwste apparaten en toebehoren vind je op deze beurs! Bovendien geeft Marianne Perlot van Marianne Design de beurs een feestelijk tintje. Zij is in haar jubileumjaar ook graag zelf op de beurs aanwezig om eens leuk uit te pakken.
Creatieve Hobby- en Handwerkdagen
Werkelijk alle andere creatieve hobby’s  zoals haken, breien, borduren, decoreren,zelfmaak mode, sieraden etc worden gepresenteerd in de tegenoverliggende hal. Met inspirerende demonstraties en workshops en de laatste trends. Deze creatieve voorjaarsbeurs bestaat in 2014 al weer vijf jaar. Het wordt één groot creatief hobbyfeest met allerlei leuke thema’s.

Praktische informatie
Ook de prijs is dit jaar feestelijk. Prijs aan de kassa: €9,- voor beide beurzen. Entreekaart in de voorverkoop: 6 euro voor beide beurzen. Mits men het kaartje in de voorverkoop aanschaft vóór 1 maart a.s. via de websites of bij Primera. Kinderen (incl. 3 workshops en tasje) 4 t/m 10 jaar €5 p.p. Ook leuk voor kinderfeestjes! Mannen gratis in gezelschap van een vrouw.

Nu heb ik 4 vrijkaartjes gekregen om te mogen verloten, is dat niet gaaf???

Wie vind van zichzelf dat hij/zij er heen moet? Wat moet je doen?
- wordt volger van dit blog
- Schrijf hieronder waarom jij juist naar deze beurs wilt gaan
- zet het logo op je blog of facebook

Op 27 februari wordt de winnaar van maar liefst 2 kaartjes bekent!!








Wil je trouwens je winkansen vergroten? ga dan naar www.stempelstunter.blogspot.com en doe daar ook mee met de wedstrijd.




Liefs Judith

17 opmerkingen:

  1. Wel volger was ik al langer en ook het logo staat alweer een hele tijd te pronken op m´n blog, dus... nu maar duimen want ik vind dat een heerlijke beurs!! Groetjes, Gerrina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo dames, ook ik ben al volger en heb het logo al geruime tijd op mijn blog staan. Ik zou daar zo graag heen willen, vorig jaar heb ik dit door een heel lang ziekteproces moeten missen, en nu gaat het al weer zo goed dat ik er wel weer eens een dagje uit kan. Bovendien is Den Bosch maar een klein half uurtje rijden vanuit huis. Dus jaaaan ik doe heel graag mee voor deze kans. liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat is dat gaaf dat jullie kaarten gaan verloten. Ik ben nog nooit naar deze beurs geweest, wat zou dit leuk zijn om deze kaarten te winnen. Mijn dochter woont daar vlakbij dan kan ik dit mooi combineren. Volger was ik al een tijd en geniet van jullie prachtige creaties.
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. joepie ! beurs ! ik ben zeker kandidaat voor de vrijkaartjes ! top kans, die laat niemand liggen denk ik. Ik woon in Belgie en beurzen zoals jullie in Nederland organiseren kunnen Belgen nu eenmaal niet. Dus, wijken we uit naar jullie. Na een deftige rit, is dus dat vrijkaartje zeker wel leuk, zo hebben we onze benzine er misschien uit ! Win ik het niet, niet erg, komen doen we zeker hahahaha !
    alvast bedankt voor de kans,
    grtjs, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ook ik ben al heel lang volger en heb het logo op mijn blog staan. Waarom ik graag de vrijkaartjes zou willen winnen.... Vorig jaar heb ik namelijk een herseninfarct gehad en was mijn balans totaal kwijt. Ik viel zelfs met rollator en al om. Dus moest ik heel veel revalideren. Nu ben ik zover dat ik weer zelfstandig kan lopen en zou daarom graag een dagje uit naar de beurs in Den Bosch willen winnen, zodat ik kan laten zien dat het weer goed gaat met mij.

    Groetjes, Nellie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik zou ze heel graag willen winnen. Maar ik vind dat een paar dames hier boven het meer verdienen. Ik ga toch wel en ben redelijk ter been. Dus dames succes!!!!
    Groetjes Tanja

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat leuk dat jullie vrij kaartje verloten. Mijn vriendin en ik gaan altijd naar deze beurs. Omdat we het altijd een heerlijke beurs vinden. Het is voor ons echt een dagje uit. En we komen altijd tijd te kort. Heerlijk snuffelen en kijken naar de prachtige Creaties. Dan heerlijk thuis komen met de prachtige spullen die we gekocht hebben en niet kunnen wachten om daarmee aan de slag te gaan. En wat is het dan nog leuker om vrijkaartjes te winnen voor deze beurs.
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Volger van dit blog was ik al een tijdje, ben nog nooit naar zo'n hobbybeurs geweest, het lijkt me een beetje vakantie om er heen te gaan. Zeker omdat ik vanuit het kleine België kom, en aangewezen ben op openbaar vervoer. Wie weet worden het echt wel knotsgekke dagen :)

    Grtjs Inge

    BeantwoordenVerwijderen
  9. volger ben ik al een tijd super dat we een kans mogen wagen op een vrije entree.
    ja waarom ik graag naar de beurs wil is dat ik dan bekende tegen kom van een blog of facebook leuk om ze weer te ontmoeten en niet vergeten om mijn verlanglijstje weer in te korten met nieuwe dingen
    groetjes henny

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Judith,
    Woooow weer een heel leuk vooruitzicht ..over een paar weekjes weer een Creabeurs in Den Bosch...daar ga ik meestal ook altijd met een vriendin naar toe...maar door omstandigheden kon ik de laatste keer niet...en andere beurzen zijn meestal te ver ver voor mij...
    Dus ik zou wel heeeeel erg graag een vrijkaartje willen winnen natuurlijk...
    Om weer gezellig nieuwe ideëen op te doen en proberen blogmaatjes te
    ontmoeten....
    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Judith,
    Volger was ik al een tijd en geniet dus al lang van jullie site en creaties.
    Wat zou het tof zijn om de kaartjes te winnen voor de beurs in Den Bosch. Het is een erg gezellige beurs waar altijd volop nieuwe ideeën te vinden zijn en een groot assortiment aan prachtige hobbyspullen. Graag loot ik dan ook mee om kans te maken op gratis kaartjes voor mijn vriendin en mij.
    Ook is het een leuke ontmoetingsplek voor hobbymaatjes en elkaar op deze gezellige beurs te inspireren.
    Gr Hannie

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ben al lang volger en je logo staat ook al op mijn blog.
    Waarom ik graag de kaartjes zou willen winnen..ga bijna elk jaar daar Den Bosch maar helaas kon ik vorig jaar niet door ernstige familie omstandigheden. Nu gaat het weer redelijk met me en zou ik weer fijn naar de hobbybeurs willen gaan om even alles te vergeten.

    Groetjes José.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoihoi,

    Leuke beurs is het hè? Wat leuk dat je kaarten mag verloten! Ik (Charlotte) kom er al vanaf mijn 6e.
    Ik zou heel graag dit jaar weer gaan, alleen nu samen met mijn kleine lieve zusje.
    Daarom wagen wij graag een kansje, volgen deden we al en het logo gaan we plaatsen. Zou ook een leuk verjaardagskadootje zijn, want 28 februari ben ik jarig :)

    Liefs, Charlotte

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat leuk dat jullie kaartjes weggeven. Graag waag ik een kansje, zodat ik er samen met mijn moeder een gezellig dagje uit van kan maken, we zijn nl nog nooit op deze beurs geweest.

    Groetjes,
    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat lief dat jullie kaartjes weggeven. Ik wil er graag naar toe om weer veel mooie ideeen en inspiratie op te doen.
    Liefs, Desiree

    BeantwoordenVerwijderen
  16. After this is done, connect the power cord back
    in. You check to see if the pilot is ok and he will get shot in the face.
    $60 for a game title is too much, but if I tell that you can play all the games you
    want for 1 month by paying a membership of less than $20 will be interested.


    Here is my website ... free xbox live gold membership

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Thank you for another informative website. The place else could
    I am getting that kind of information written in such an ideal method?
    I've a challenge that I am just now running on, and I've been on the
    glance out for such information.

    Also visit my web page - cheap hotels letterkenny city centre

    BeantwoordenVerwijderen

Hier kun je een reactie achterlaten, dat zou ik erg leuk vinden!